top of page
tapas-1-scaled.webp

PROEVEN

czNmcy1wcml2YXRlL3Jhd3BpeGVsX2ltYWdlcy93ZWJzaXRlX2NvbnRlbnQvbHIvdjg4MC1rdWwtMTAtYV8xLmpwZw

PASSIE VOOR TAPAS

frying-pan.png

Tapas eten is een manier van leven met een zuidelijk tintje. Deze Spaanse aperitiefhapjes werden oorspronkelijk geserveerd in cafés om de eetlust op te wekken. Vaak vergezeld door een glas wijn of bier, bieden tapas een unieke eetervaring waarbij je de tijd kunt nemen om te genieten. Je kunt de hele avond verschillende smaken proberen, zonder snel vol te raken. Het eten van tapas, gecombineerd met een drankje en een goed gesprek, maakt het tot een heerlijke en vooral gezellige manier van eten. Let op: Tapas reserveren is noodzakelijk!

vleeschwaar-tapas_spiesjes_knoflookgarnalen_rauwe_ham-surf_turf_spiesjes02-def-1 (1).webp
czNmcy1wcml2YXRlL3Jhd3BpeGVsX2ltYWdlcy93ZWJzaXRlX2NvbnRlbnQvbHIvdjg4MC1rdWwtMTAtYV8xLmpwZw

PUUR SPAANS

frying-pan.png

Viva España! De Spaanse keuken staat bekend om de zorgvuldige bereiding en kent een basis van zorgvuldig gekozen ingrediënten. In Spanje waardeert men het eten in het algemeen om de versheid en/of kwaliteit van het product. Naast het pure Spaanse eten zorgt de de warme sfeervolle inrichting en de vriendelijke bediening voor een culinair feest.

0s9a0843-2 (1).webp
czNmcy1wcml2YXRlL3Jhd3BpeGVsX2ltYWdlcy93ZWJzaXRlX2NvbnRlbnQvbHIvdjg4MC1rdWwtMTAtYV8xLmpwZw

ITALIAANS TEMPERAMENT

heart.png

In Italië gaan samenzijn en samen eten hand in hand. Zoals de Italianen zeggen: Non mangiare per vivere, ma vivere per mangiare—je eet niet om te leven, maar leeft om te eten. Geen wonder dat Italiaans eten zo heerlijk is. De keuken is net zo puur en ongerept als het land zelf, en dat proef je. Verse ingrediënten en zuivere smaken worden met passie bereid. Vanaf het moment dat je binnenkomt, voel je de warme sfeer en ervaar je het in elke heerlijke hap.

slider02.webp
logo.webp

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn 7 dagen per week geopend van 11.00 's ochtends tot 22.00 's avonds.

FOLLOW US!

halal.png

Copyrights Ca Na Toneta 2024. 

bottom of page